srijeda, 11. travnja 2012.

PERSONAL STYLE and GALAXY PRINT


HEY!

Evo, vratila sam se i Zadra i spremna sam za novo postanje. Istina, mogla sam pisati i tamo ali jednostavno su me druge stvari zaokupile i krenula bi pa bi stala na pola puta, pa se predomislila i na kraju nebi objavila ništa.
Ovdje u Zg-u imam svoj ritual- kauč, tv, kava, ovaj stolić ispred kauča i opuštenost. Nemam onu potrebu da moram stići hrpu toga i javiti se svima i u isto vrijeme se malo odmoriti , biti doma sa svojima i mačkama, a na kraju ne stići ništa.
Bilo je i ledeno, jakooo ledeno jer sam ja ponila samo ljetnu odjeću , tako da me i prehlada uhvatila i sada to zagreb mora izlječiti (neki shopping donjeg rublja, odlazak do shs-a, izrada/prerada nešto odjeće i dodataka...) :)

Jedna od dražih stvari koja mi je stigla točno prije odlaska u Zadar je galaxy frak suknja i sada mi je to jedan od dražih odjevnih predmeta u ormaru. Nije točno kao sa slike , tamo je dosta tamnija, mene je valjda  dopao točno taj dio tkanine na kojem su žute nijanse, ali je svejedno prekrasna i naručiti ću si još jednu drugog kroja uskoro.

U planu mi je sada i izrada svojih galaxy printeva, ovih dana idem u kupovinu boja za tekstil i bacam se na posao. Želim si doslovno svašta napraviti od suknji, patika, majice....ali vidjeti ćemo, malo po malo, ipak nebi tila biti hodajući svemir :)
Patike će pasti definitivno, iako se još dvoumim dali napraviti one sa zakovicama i šiljcima. Naručila sam te šiljke prije više od mjesec dana i još uvijek nisam ništa napravila :(

Srića ovaj tjedan sam baš raspoložena za izraditi si hrpu toga i posvetiti se malo sebi, a onda ponovno dolaze lude obaveze sa nakitom i izrada toliko toga; jer će mi glava eksplodirati od silnih ideja i morati ću si nabaviti novu ogromnu bilježnicu za zapisati sve to :)Evo moje suknje i nova boja kose :)


Pusa i nadam se da Vas opet nisam zasula sa previše slika i teksta :)