subota, 28. siječnja 2012.

skulls & vans


Evo nekoliko slika jučerašnjeg outfita za odlazak postolaru,rendom obaveza i šetnju :DŠešir je poklon od dragog za Božić
 predraga vesta na kosture sa wholesale-a za 9 $
 vrećasta/kratka crna majica iz H&M za 35 kn
 crvena majica isto 35 kn
 kao i ove crne hlačice visokog struka iz Ann  Christine :)  
 a Vansice sa uspila uhvatiti u Arena centru u nekom skate shopu zadnji br. i na snizenju za 250 kn :) jeeeij!!

LOOKBOOK.nu


ponedjeljak, 23. siječnja 2012.

Wishlist, fashion, cats and food

Već dugo nisam napravila post o stvarima, željama koje potajno ili poprilično glasno želim(ovisno o tome kome pričam, ima onih koji bi srčani dobili kad bi saznali da npr.želim još cipela :D ), odjeći , make up-u, mačkama i hrani ...

1. sama sam sebi dosadila koliko već dugo želim ove vansice(najljepše su ikada), i onda pronađem stranicu gdje si ih mogu naručiti, postarina nije puno...zadovoljnija nisam mogla biti!! Ali...uvijek postoji ali....baš mog broja nema! od svih brojeva??? 


2. Wholesale-dress, prekrasne, i rasprodane u trenu!:((
istina bog nisam bas obožavatelj tih špic cipela ali ove su mi stvarno prelijepe ! čak sam si uspijela naruciti slične zaobljene i kad eto za par dana vratili oni meni novce jer su se i te rasprodale. baš nemam sreće :(((


a tako se prekrasno mogu uklopiti u bilo koji look :((


još uvijek nevjerujem da neće biti moje!! ma doći ćete u ponudu opet makar glave morale padati!! :)


3. hlače visokog struka sa printom britanske zastave! must have!! napraviti cu ja njih već nekako!! :) (to mi je puno veći gušt nego odvojiti novce)Kod takvih hlača naprosto obožavam ove nabore što se naprave kada se stegnu remenom <3 


4. da ne duljim i bespotrebno pišem- ŽELIM SVE!!


5. ukrasi na kragnama sa lancima! Naprosto neodoljivo!


6. Kozmetička torbica <3 <3
kad već nemogu imati torbicu(nabavljanje iste bilo bi totalno krivo s obzirom da bi u  mojoj torbi bila bijela ravno nekoliko minuta) zadovoljila sam se prstenom (Undead Glamour- dakle izradila sama) :)7.  Make up! Dakle, nabavljanje zlatne olovke pod hitno i još kad bi našla crveno sjenilo u olovci(previše tražim , znam.) to bi bio pun pogodak....do tada mogu pokušati sa običnim crvenim sjenilom pažljivo iscrtati...8. Kod mene ništa ne prolazi bez mačaka! 


9. i bez fine hrane ! a ako ovo nije fino onda neznam što je! slina mi curi samo gledajući!

p.s. Upravo idem raditi oslić sa kumpirima na brudet <3 njamiii


10. evo još malo odjeće :) stvarno nisam obožavatelj razrezanih tajica, pogotovo cijelom dužinom , e ali ove su već druga priča!


11. I evo za kraj želja vezana uz putovanje! Stvarno jaaaako želim negdje otputovati makar na 2 dana, i pritom slikati sve, apsolutno sve, od pakiranja torbe na početku do raspakiravanja na kraju!
Dakle pod br.1 na wishlisti mi je ipak -obnoviti putovnicu!
 


Eto, ovo je sve od mene za danas :)

ugodna večer svima i pusa još jednom :*
Undead Glamour, film i iskorištavanje vremena


Sinoć je u pauzi gledanja filma "Djevojka koja se igrala sa šibicama" (zbog posjeta prijatelja , inače ne prekidam takve filmove da bi radila nakit, toliki freak još nisam :D ) nastalo nekoliko novih broševa.
Goran je prokomentirao kako uvijek nešto izrađujem dok se ostali druže. Morati ću još ispitati dali je to bila negativna kritika na moj društveni život ili samo simpatični komentar kako stvarno ne gubim vrijeme uzalud pa i to vrijeme korisno iskoristim da nešto izradim. :D

Naravno ,ponovno sam u krevetu bila tek iza 4 sata ujutro, iako sam rekla da ovaj tjedan toga više nema i da moram naopako okrenuti cijeli život i njegov raspored. Naravno, ponovno sam se ustala tek iza 2 sata popodne. Užas , znam!

Fino sam si skuhala kavu , sjela na pod pokraj balkona i pokušala uhvatiti nešto normalnog svijetla sa fotkanje nakita. Nebo je bilo prekrasno odvratno i još uvijek je takvo i stvarno mi nije jasno hoće pasti ta kiša ili neće?? Nebi bilo loše ni da snijeg padne! Možda i padne ako se sutra stvarno ustanem u 9 ujutro kao što mi je i danas bio cilj. :)

Dalje Vas ostavljam u slikicama. Danas sam stvarno ponosna na to kako su ispale!

                                                                                    Pusa  :* 

p.s. broševi se mogu naručiti ovdje: http://www.facebook.com/undeadglamour.nakit


petak, 20. siječnja 2012.

moji novi broševi :)

Evo ovo sam radila ovih dana :) od jutra do mraka :) nisam uspila sve slikati a i neke slike su ispale stvarno grozne jer je padala kiša i nisam imala svjetlosti za slikanje, a i ne vidi se dobro materijal i volumen pa sam odustala i evo slike koje sam uspila spasiti :)

nakit možete naručiti ovdje : http://www.facebook.com/undeadglamour.nakit